شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

مسکو پاسخ آمریکا را داد

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی روسیه تاکید کرد که خط لوله گاز نورد استریم یک موضوع کاملا اروپایی است و از نظر جغرافیایی ربطی به منافع آمریکا ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۷ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 28
کد خبر: ۳۱۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخاروا» سخنگوی دستگاه سیاست خارجی روسیه در مصاحبه با کانال روسیه 24 گفت که خط لوله نورد استریم 2 نباید باعث نگرانی ایالت متحده آمریکا شود چرا که این یک موضوعی کاملا اروپایی است.

 

وی افزود: «اگر این پروژه بخشهایی از خاک آمریکا را در بر می‌گرفت ما درک می‌کردیم که به منافع واشنگتن هم مرتبط است. چون این یک موضوع اروپایی است نباید مایع نگرانی یک کشور دیگر شود و فقط کشورهایی که از نظر جغرافیایی در آن دخیل هستند باید درباره آن نگران باشند.»

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در روز 20 دسامبر بودجه دفاعی آمریکا در سال 2020 را امضا کرد که تحریمهایی را علیه شرکتهایی که در ساخت خط لوله نورد استریم مشارکت می‌کنند را پیش بینی کرده است. بلافاصله شرکت سوئیسی «آلسیس» که در اجرای ساخت این لوله مشارکت داشت از ترس تحریمهای آمریکا کلیه فعالیتهای خود در ارتباط با این پروژه را متوقف کرد.

 

«الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه روز جمعه گفت که خط لوله گاز نورد استریم 2 پیش از پایان سال 2020 میلادی به پایان خواهد رسید.

 

به گزارش اسپوتنیک،‌ بر اساس گفته وزیر انرژی روسیه، از کشتی «آکادمیک چرسکی» شرکت گازپروم برای تکمیل ساخت خط لوله نورد استریم 2 استفاده خواهد شد اما زمان بیشتری برای مهیاسازی بیشتر مورد نیاز است.

 

خط لوله نورد استریم 2 پروژه مشترک میان شرکت گازپروم روسیه و 5 شرکت اروپایی ENGIE فرانسه، OMV اتریش، رویال داچ شل انگلیس و هلند، Uniper و Wintershall آلمان است. این خط لوله 745 مایلی دو قلو، سالانه 55 میلیارد متر مکعب از گاز طبیعی روسیه را به آلمان منتقل خواهد کرد. این خط لوله از آب‌های منطقه‌ای دانمارک،‌ فنلاند، آلمان، روسیه و سوئد عبور می‌کند.

 

در صورت اجرایی شدن این پروژه، میزان ظرفیت انتقال گاز طبیعی روسیه به آلمان به دو برابر ظرفیت کنونی افزایش پیدا خواهد کرد. در قانون بودجه دفاعی آمریکا، از دولت خواسته شده که ظرف ۶۰ روز شرکت‌هایی مشارکت‌کننده در پروژه نورد استریم ۲ را شناسایی کند و آنها را مورد تحریم آمریکا قرار دهد.

منبع: فارس

ارسال نظر